ЛВ (putnik1) wrote,
ЛВ
putnik1

DONETSKIN KANSANTASAVALLAN JOHDON JUKIJLAUSUMA

Русский вариант здесь.
Пер. на финский А.С. и Яакко Илкка


Tänään 15.04.14 nuori Donetskin Kansantasavalta joutui Ukrainan sotilaallisen hyökkäyksen kohteeksi.

Ukrainan johto, joka tuli valtaan aseellisen perustuslain vastaisen vallankaappauksen seurauksena, alkoi lietsoa sotaa Donetskin Kansantasavallan alueella käyttäen asevoimiaan, laittomien aseistettujen ryhmiensä taistelijoita ja Yhdysvaltojen rahoittamien yksityisten ulkomaisten sotilaallisten yrityksien jäseniä.

Valheellisten väitteiden varjolla, joiden mukaan kyse on muka terrorismin vastaisesta operaatiosta, Ukrainan johto on tosiasiassa julistanut sodan kansaa vastaan turvautumalla raskaaseen sotakalustoon ja ilmavoimiin. Siviilien henki on vaarassa. Kiova on varoittanut, että kaupunkimme voivat joutua laajamittaisten ohjusiskujen ja pommitusten kohteeksi.

Yhdysvaltojen ja Länsi-Euroopan maiden tukema ja rahoittama Ukrainan fasistinen juntta on käytännössä ryhtynyt Donetskin Kansantasavallan venäjänkielisen väestön kansanmurhaan.

Perustuslain vastaisen vallankaappauksen seurauksena Ukraina on valtiona kärsinyt täydellisen konkurssin. Tämä on ollut syynä sille, että syntyi Donetskin Kansantasavalta, joka aikoo suojella asukkaiden oikeuksia ja vapautta.

Donetskin Kansantasavallan johto, kansa sekä Kaakkois-Armeijan päällystö ja henkilöstö tietävät olevansa viimeinen etuvartio Venäjää vastaan suunnitellun aggression tiellä.
Vihollinen tulee torjutuksi kaikin keinoin.

Yhdysvaltojen ja Länsi-Euroopan maiden taantumukselliset piirit provosoivat Kiovan junttaa sotatoimiin. Vaadimme, että kyseiset piirit lopettavat hyökkäyksen ja Ukrainan lajittoman ”hallituksen” tukemisen ja rahoittamisen.

Vetoamme Venäjän Federaation lukuisiin kansoihin, venäläisiin veljiimme, maan johtoon ja henkilökohtaisesti Vladimir Vladimirovitš Putiniin saadaksemme diplomaattisen, humanitaarisen ja - jos on mahdollista – sotilaallisen tuen Donetskin Kansantasavallalle. Toivomme, että Venäjä tulee olemaan Tasavaltamme turvallisuustakeena, mikä pysäyttää juntan toteuttaman kansanmurhan, tuo rauhan maahamme ja suo mahdollisuuden rauhanomaiselle kansanäänestykselle.

Pyydämme Venäjän Federaation lukuisia kansoja, venäläisiä veljiämme, maan johtoa ja henkilökohtaisesti Vladimir Vladimirovitš Putinia ottamaan käsiteltäväksi Donetskin Kansantasavallan tunnustamisen kansainvälisen oikeuden subjektina poliittista, taloudellista ja sotilaallista yhteistyötä koskevan sopimuksen tekemiseksi.

Donbassissa asuu 180:n kansan edustajia ja kaikki me olemme venäläisiä.
Elämme venäläisinä ja venäläisinä olemme valmiita kuolemaan maamme puolesta.

Kanssamme on Jumala ja Venäjä.

Vihollinen tulee tuhotuksi.
Me voitamme!


Tags: резистанс, руина
Subscribe

 • ИСТОЧНИК ЗНАНИЯ

  Citing Racial Inequities, Boston Public Schools Suspend New Advanced Learning Classes, - и об этом, искренне благодаря уважаемого (-ую)…

 • СИМВОЛ И ЭТАЛОН

  Не растекаясь: по т. н. "кейсу Стерненко" лично у меня нет никаких сомнений... Если патриот бУ помимо обычного хулиганства, занимался…

 • 7809531904

  Почему такое странноватое название, объясню под финал, - а начну с начала, поскольку именно эта новость дала мне, наконец, возможность поговорить…

 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

 • 2 comments