?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Русский вариант здесь.
Пер. на финский А.С. и Яакко Илкка


Tänään 15.04.14 nuori Donetskin Kansantasavalta joutui Ukrainan sotilaallisen hyökkäyksen kohteeksi.

Ukrainan johto, joka tuli valtaan aseellisen perustuslain vastaisen vallankaappauksen seurauksena, alkoi lietsoa sotaa Donetskin Kansantasavallan alueella käyttäen asevoimiaan, laittomien aseistettujen ryhmiensä taistelijoita ja Yhdysvaltojen rahoittamien yksityisten ulkomaisten sotilaallisten yrityksien jäseniä.

Valheellisten väitteiden varjolla, joiden mukaan kyse on muka terrorismin vastaisesta operaatiosta, Ukrainan johto on tosiasiassa julistanut sodan kansaa vastaan turvautumalla raskaaseen sotakalustoon ja ilmavoimiin. Siviilien henki on vaarassa. Kiova on varoittanut, että kaupunkimme voivat joutua laajamittaisten ohjusiskujen ja pommitusten kohteeksi.

Yhdysvaltojen ja Länsi-Euroopan maiden tukema ja rahoittama Ukrainan fasistinen juntta on käytännössä ryhtynyt Donetskin Kansantasavallan venäjänkielisen väestön kansanmurhaan.

Perustuslain vastaisen vallankaappauksen seurauksena Ukraina on valtiona kärsinyt täydellisen konkurssin. Tämä on ollut syynä sille, että syntyi Donetskin Kansantasavalta, joka aikoo suojella asukkaiden oikeuksia ja vapautta.

Donetskin Kansantasavallan johto, kansa sekä Kaakkois-Armeijan päällystö ja henkilöstö tietävät olevansa viimeinen etuvartio Venäjää vastaan suunnitellun aggression tiellä.
Vihollinen tulee torjutuksi kaikin keinoin.

Yhdysvaltojen ja Länsi-Euroopan maiden taantumukselliset piirit provosoivat Kiovan junttaa sotatoimiin. Vaadimme, että kyseiset piirit lopettavat hyökkäyksen ja Ukrainan lajittoman ”hallituksen” tukemisen ja rahoittamisen.

Vetoamme Venäjän Federaation lukuisiin kansoihin, venäläisiin veljiimme, maan johtoon ja henkilökohtaisesti Vladimir Vladimirovitš Putiniin saadaksemme diplomaattisen, humanitaarisen ja - jos on mahdollista – sotilaallisen tuen Donetskin Kansantasavallalle. Toivomme, että Venäjä tulee olemaan Tasavaltamme turvallisuustakeena, mikä pysäyttää juntan toteuttaman kansanmurhan, tuo rauhan maahamme ja suo mahdollisuuden rauhanomaiselle kansanäänestykselle.

Pyydämme Venäjän Federaation lukuisia kansoja, venäläisiä veljiämme, maan johtoa ja henkilökohtaisesti Vladimir Vladimirovitš Putinia ottamaan käsiteltäväksi Donetskin Kansantasavallan tunnustamisen kansainvälisen oikeuden subjektina poliittista, taloudellista ja sotilaallista yhteistyötä koskevan sopimuksen tekemiseksi.

Donbassissa asuu 180:n kansan edustajia ja kaikki me olemme venäläisiä.
Elämme venäläisinä ja venäläisinä olemme valmiita kuolemaan maamme puolesta.

Kanssamme on Jumala ja Venäjä.

Vihollinen tulee tuhotuksi.
Me voitamme!


Comments

( 2 comments — Leave a comment )
qlukvaed
Apr. 18th, 2014 02:44 pm (UTC)
kommari
Apr. 20th, 2014 03:09 pm (UTC)
ja Ukrainan lajittoman ”hallituksen” tukemisen ja rahoittamisen.
***
правильно: laittoman
( 2 comments — Leave a comment )

Latest Month

October 2022
S M T W T F S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Tags

Comments

 • 4 Oct 2022, 04:20
  А вы за всех так переживаете или только за Илона нашего Маска? Тренируйте задержку дыхания - дополнительная пара минут вашего существования будет, возможно, очень вам кстати...
 • putnik1
  4 Oct 2022, 04:03
  Говорили, что он с Кантемиры. А она в боях "блеснула".
 • 4 Oct 2022, 03:06
  Пока им бошки прямо в мааасковских пробках отбивать не начнут — не зашевелятся.
 • putnik1
  4 Oct 2022, 03:01
  Разумеется. Вы знаете других?
 • putnik1
  4 Oct 2022, 01:48
  Лев, всегда у нас было средство... без обиняков.. :
Powered by LiveJournal.com
Designed by Lilia Ahner