ЛВ (putnik1) wrote,
ЛВ
putnik1

APPELL AV DONETSK FOLKREPUBLIKS REGERING

Русский вариант здесь.
Пер. на шведский arxip_agrippa

I dag, den 4 april 2014, blev den nybildade folkrepubliken Donetsk attackerad av Ukraina. Den olagliga ukrainska juntan som kom till makten till följd av väpnad statskupp har inlett militära aktioner mot Donetsk Folkrepubliken, med användande av ukrainska armén samt beväpnade banditer och utländska privata militära företag som finansieras av USA.

Under sken av falska uttalanden om en simulerad antiterror-operation, har de faktiskt förklarat krig mot eget folk, med hjälp av tunga vapen och flygstridskrafter. Fredliga människor utsätts för livsfara. Som också deklarerats av Kiev, finns det även en stor sannolikhet av massiva raket- och bombanfall mot folkrika städerna.

Således har den fascistiska regimen i Ukraina som stöds och finansieras av USA samt av västeuropeiska länder faktiskt börjat ett folkmord på rysktalande som bor i Donetsk folkrepubliken. Grundandet av Donetsk folkrepubliken är ett fullbordat faktum som blev nödvändigt på grund av den ukrainska statens totala kollaps som i sin tur var orsakad av den anti-konstitutionella statskuppen; i syfte att skydda de Donetsk område invånares konstitutionella fri- och rättigheter.

I medvetandet om att vi är det sista hindret på angriparens väg till att förstöra Ryssland, förklarar härmed folket och regeringen i Donetsk folkrepubliken, den Sydöstra arméns Befälskår och personal, att angriparen skall omedelbart möta ett beslutsamt motstånd. Vi kräver att de reaktionära kretsarna i USA jämte i västeuropeiska länder som gav sitt bifall till att Kievs illegala regimen genomför en militär operation, upphör med sin aggression och orättvisa och att de inställer allt bistånd och finansiering för den olagliga ukrainska regimen.

Vi vädjar till de multinationella folket i Ryssland, till våra ryska bröder, Rysslands myndigheter och till Vladimir Vladimirovitj Putin personligen med begäran om att lämna all nödvändig diplomatisk, humanitär och såvitt möjligt militär hjälp till Donetsk folkrepubliken, om att fungera som en garant för vår allmänna säkerhet, för att hejda de fräcka straffarna, i syfte att upprätta fred och att möjliggöra en fri och fredlig folkomröstning.

Vi ber det multinationella folket i Ryska federationen, våra ryska bröder, Rysslands myndigheter och Vladimir Vladimirovitj Putin personligen om att erkänna Donetsk Folkrepubliken som folkrättssubjekt och att ingå ett omfattande politiskt, ekonomiskt och militärt bistånds- och samarbeteavtal med den.

Vi som hör till 180 etniska grupper och bor tillsammans i Donbass, vi alla är ryssar.
Vi är födda som ryssar, vi lever som ryssar och vi kommer att dö som ryssar, ifall det behövs.
Gud och Ryssland är med oss!

Fienden kommer att krossas.
Segern skall bli vår!


Tags: резистанс, руина
Subscribe

 • ЧАС ДВАЖДЫРОЖДЕННЫХ

  Тарас Креминь, мовный омбудсмен , требует поменять гимн Одессы. Он недоволен «Песней об Одессе» из оперетты «Белая…

 • В ЧУЖОМ ПИРУ ПОХМЕЛЬЕ

  Мило, забавно, в масть, и есть на что посмотреть, но давайте о смешном: Согласитесь, смешно. Нет-нет, не то смешно, что жену блогера бывшие…

 • ГОСПОДИН МАРАЗМАТИС

  Полагаю, что мыслящим людям тут всё понятно. Объявлять страны недружественными из-за того, что те выслали дипломатов, т.к. российские…

 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

 • 7 comments