ЛВ (putnik1) wrote,
ЛВ
putnik1

OPROEP VAN DE REGERING DER VOLKSREPUBLIEK DONETSK

Русский вариант здесь.
Пер. на нидерландскийПер. на нидерландский Robinbad

Heden, op 15.04.2014, werd de zojuist uitgeroepen Volksrepubliek Donetsk door de Oekraïne aangevallen.

De onwettige Oekraïense junta die door een gewapende staatsgreep aan de macht is gekomen gaat militaire acties ondernemen op het grondgebied van de Volksrepubliek Donetsk, en dit met inzet van het Oekraïense leger, alsmede van bandieten en strijders, buitenlandse paramilitaire eenheden, huurlingen van private militaire ondernemingen die door de VS worden gefinancierd.

Onder voorwendsel van de zogenoemde antiterroristische operatie hebben ze in feite een oorlog tegen het eigen volk ontketend met gebruikmaking van zware wapens en luchtstrijdkrachten. Het leven van de burgerbevolking is in groot gevaar.

Bovendien, blijkens de laatste waarschuwingen uit Kiëw, zijn ook massale raket- en bomaanvallen op dichtbevolkte steden evenzo mogelijk.

Zodoende heeft het fascistische Oekraïense regime, door de VS en de West-Europese landen gesteund en gefinancierd, een werkelijke genocide van de Russischtalige in de Volksrepubliek Donetsk begonnen.

Het stichten van de Volksrepubliek Donetsk is een voldongen feit, dat noodzakelijk is geworden gezien de volledige collaps van het Oekraïense staatsbestel als gevolg van de anticonstitutionele staatsgreep, teneinde de grondwettelijke rechten en vrijheden van de in Volksrepubliek Donetsk wonende burgers te kunnen beschermen.

In het volle besef van onze verantwoordelijkheid, omdat wij het laatste obstakel vormen op de weg van de aanvallers tot het vernietigen van Rusland, verklaren wij hiermee, het volk en de leiding van de Volksrepubliek Donetsk alsook het Opperbevel van het Zuidoost-leger, dat de aanvaller op een dadelijk en resoluut verzet zal stuiten.

Wij eisen dat de reactionaire kringen in de Verenigde Staten en in West-Europese landen, die het regime in Kiëw tot deze militaire operatie gemachtigd hebben, de agressie onmiddellijk stoppen en hun steun en financiering aan de illegitieme Oekraïense clique instellen.

Wij doen deze oproep aan het multinationale volk van de Russische Federatie, aan onze Russische broeders en persoonlijk aan meneer Wladimir Putin met het verzoek om de Volksrepubliek Donetsk alle nodige diplomatieke, humanitaire en zo mogelijk militaire hulp te verlenen, om als garant van onze veiligheid op te treden, de hondsbrutale strafpelotons te beteugelen, rechtvaardigheid en duurzame vrede te vestigen, zodat wij een vrij referendum kunnen houden.

We verzoeken het multinationale volk van de Russische Federatie, onze Russische broeders en persoonlijk dhr. Wladimir Wladimirowitsj Putin om onze Volksrepubliek Donetsk als rechtssubject van het internationale recht te erkennen en een alomvattend politiek, economisch en militair hulp- en samenwerkingsverdrag daarmee te sluiten.

Wij het Volk van 180 etnische groepen die in Donetsbekken wonen, we zijn allemaal Russen. We zijn als Russen geboren, we leven als Russen en desnoods zullen we als Russen sterven.
God en Rusland zijn met ons.

De vijand zal worden verslagen.
De overwinning zal van ons zijn.Tags: резистанс, руина
Subscribe

 • КОЗЛОДРАНИЕ

  Хорошо. Допустим, Анатолий пристрастен. Допустим даже, Анатолий, как утверждают патриоты бУ, фсьо врёт. Поэтому не будем слушать Анатолия, а…

 • REAL DOLL SVETA, или РАЗГОВОР С ЛАТЕКСОМ

  По правде сказать, иногда чувствую себя, так сказать, филиалом БелТВ на Пиренеях, - но ничуть по этому поводу не комплексую. Напротив. Никогда не…

 • М-Р ШАРП ГРЫЗЕТ ЛОКТИ

  Президент Белоруссии выступил перед всей пирамидой управленцев. Речь важна по трем причинам. Во-первых, она предельно конкретна, никакой…

 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

 • 4 comments